Gå til hovedsiden
Find rejsetilbud
Gratis nyhedsbrev

Sidst opdateret: thursday 28.may 2020 - 20:12

Blive kent med

Mallorca

Mallorca er en af de mest populære ferieøer blandt norske charterturister. De seneste ti år er det brugt megen ressourcer på at genrejse dette ferieparadis til ny højder og megen er skeet. Turstier er ryddet, gamle gårde og haver er restaureret og forfaldne hoteller er revet og ny, flotte hotelanlæg med eigen grøntanlæg er kommet i stedet.

Victor Rodriguez
 
travellook

Santa Ponsa ligger på Mallorca sydvestre hjørne, med 18 kilometer til hovedstaden Palma og 5 kilometer til Palma Nova og Magaluf. Dette er en klassisk chartermål med en smuk strand indrest i bugten, gode hoteller og et varieret fornøyelsesliv. Éns du at drive vandsport, er tilbuden mange, ikke mindst for dykning. Santa Ponsa er også en gode udgangspunkt at drage på udflugter til nærligge områder.

travellook

Puerto Pollensa ligger nordvest på Mallorca og er en rolig og hyggeligt ferieanlegg, især populær blandt erfarne Mallorca-turister. Desuden er dette en af de smuk småbyer på Mallorca med en idyllisk bugt, lang og fin strand og en hyggelig strand promenade. Puerto Pollensa er ikke bare en favorit blandt alle turister, det er også en populært feriemål blandt spanierne selv.

travellook

Puerto de Sóller er en idyllisk småt feriested på vestkysten af Mallorca. Småbyen byder på avslappende dager på stranden, gåture i fjeldet og spansk caféliv med franske undertoner. En ferieophold i Puerto de Sóller er en rejse til noget af det smuk der Mallorca kan tilbyde. Her kan du observere gamle, sandfarvede hus rundt den hesteskoformede bugt, omkransede af høje fjeld, en rolig strand Midt i byen og langt fra alt der hedder stress og højt tempo.

Vincitrice

Playa de Palma ligger øst for hovedstaden Palma og er en rolig ferieanlegg med Palma-buktens god og lang sandstrand. Her i Playa de Palma har du det der trenges for en vellykket ferieophold, samt storbyens faciliteter på en armlængde afstand. Hit til Playa de Palma valfartede de første turister i 1960'erne og stedet fremstår i dag fortsat som en typisk chartermål, med en flot sandstrand, store hotelskompleks og mange turister.

travellook

Palma Nova og Magaluf er tvende sammenvoksede byer som ligge nogen kilometer sydvest for hovedstaden Palma. Om sommeren domineret stedet af festglade unge som strømme til fra alle kanter af Europa for at danse og have det moro. Om vinteren er derimod stedet langt roligere og bybilledet domineret af vinterboe pensionister. Men det er sommermånederne der stå sentral, en tid på året da temperaturerne er på sit høj og aktiviteterne er på sit mest intense. Dette indebærer at du skal have en god portion energi for at trives her, for ellers bliver det hele hurtig en mareridt.

createsima

På Mallorca Palma er hovedstaden på Mallorca og syder af liv døgnet rundt. Med sin beliggenhed længst indrest i Palma-bukten, er byen er unik blanding mellem gammel middelhavskultur og et mere moderne fornøyelsesliv. Her har du tilgang til et bredt udvalg af butikker, restauranter, smukke bygninger og masse liv. Palma by indfrier alt du måtte have af forventninger og kan tilfredstille selv den mest kræsne urbane sjæl.

Lidt faktainformation om Spanien

Areal:

504.782 Kvkm

Sprog:

Spansk

Valuta:

Euro (EUR)

Befolkning:

40.500.000

Hovedstad:

Madrid

Religion:

Romerske-katolikker

Tidszone:

GMT/UTC +1

Visum:


Er visumregelerne nylig ændret? Kontakte altid Dansk UD for at være sikker.

Strømuttaker:

220V 50Hz

Elektricitet:


220V 50HzOBS!: Det blå symbol viser det strømuttak vi har i Danmark. Har du elektrisk udstyr der er afpasset danske forhold, behøver du ikke adapter. Læg derimot mærke til at spændingen i nettet kan afvige fra danske forhold, noget der gør at du trolig vil behøve en volt adapter for at kunne benytte deg af medbragte elektriske apparaturer.
 

Kort over Mallorca, Spanien

 
a n n o n c e ↓

Pakkerejser

Rejse fra:
Rejse til:
Afrejse:
Varighed:
Sorter efter:
Billigste til:

Mallorca - kun fly:

945,-

Mallorca - fly & hotel:

2249,-
Her kan du søge og sammenligne charterturoperatører og utvelgede flyselskab. www.solfaktor.dk
 

Flybilletter

Tur/retur En veg
Fra:
Til:
Afrejse:
Retur:
Type billet:
Voksne:
Børn 2-11 år:
Børn under 2 år:
 

Vejret i dag

Mallorca

27°C

 

Mallorca

AM 00:00-12:00 - PM 12:00-24:00

 
Smarte køb
 

Tip en ven

Dele dette indhold med nogen anden!

Din e-mail:

Modtager:

Send
 

Billigerejser.dk - Danmarks største rejse og ferieportal!

Ferieguiden.no Billigerejser.dk Resemarknad.se Billigerejser.dk RSS Feed Add to Google

Alle rettigheder er varetaget af Ferieguiden ANS, Norway Copyright 2000 - 2020
Alle administrative spørgsmål kontakt Ferieguiden ANS, Norway - Telefon: +47 41 22 00 50 (man - fre: 0900 - 1600)
Daglig leder og ansvarlig redaktør: Trond Gudmundsen. Email sendt til: on.nediugeiref@get
Markedsansvarlig: Kent Gudmundsen. E-post sendes til: on.nediugeiref@gk

Våre samarbeidspartnere: Kelkoo.dk / Holidayautos.dk / Solfaktor.dk / Yr.no / Ticketservice.dk / Bokkilden.no / Novasol.dk / Gouda.dk

Alle oplysninger på siderne til Billigerejser.dk er blevet givet i god tro og informationen er indsamlet og gengivet efter god evne. Ferieguiden ANS kan alligevel ikke garantere for indholdets korrekhet og kan ikke påtage sig ansvar dersom enkelte oplysninger skulle vise sig å ikke stemme. Ferieguiden ANS siger herved fra sig ansvar for fejl, mistolkning og delvis eller totalt tab, skuffelse, uforsigtighed eller skade som følge af brug af information som holdt på disse siderne.
Valid XHTML 1.0 StrictValid CSS!ICRA and FOSI checked